Visc al costat de la NII a Vilassar de Mar, a prop de l'estació de Renfe. Ja tinc assumit què és viure al costat d'una carretera nacional i una via de tren. Igualment tinc entès que estan prohibits els senyals acústics de vehicles, excepte per situacions d'emergència.

Algú em pot explicar el perquè cada tren que arriba a Vilassar ha de tocar el xiulet i la botzina? És per la seguretat preventiva dels possibles brètols que poden creuar la via a l'estació en comptes de creuar pel pas subterrani? Si és per aquest motiu i seguint idèntic raonament, tots els vehicles que passen per la NII, haurien de tocar el clàxon al seu pas per aquesta ciutat. Ja que els mateixos incivilitzats creuen la NII fora dels passos previstos. El meu raonament és correcte?

Ens hem tornat bojos amb la seguretat dels brètols? Els ciutadans presumptament normals, no podem descansar per prevenir accidents que els que s'ho busquen? No hi ha cap altra solució? Fa més de quaranta anys que tinc aquesta casa, mai no s'havien utilitzat senyals acústics al ferrocarril. Què ha canviat senyors de Renfe?

Fernando López Clarós
Subscriptor, Vilassar de Mar, 22.08.22

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat