Publicitat
Cartes al Director · 19 d'Abril de 2017. 11:19h.

Apropiar-se, lligar i negociar

Martín Martínez Martínez

Hi ha formes i formes d’ apropar-se. Formes i formes de lligar. I formes i formes de negociar.

Per apropar-se es millor fer-ho de forma gradual. Per lligar cal impressionar. I per negociar, és millor no cedir abans d’hora. El resum no és meu!. (..).

Els que truquen per vendre alguna cosa, o els que t’aturen per demanar-te una moneda, ho han de saber fer. Si es precipiten, fracassen!. En un context interactiu, lligar requereix gestos vistosos, paraules impactants i decisions atrevides. I Quan es tracta de negociar, exhibir una posició de força i no cedir abans d’hora pot optimitzar el resultat.

Això ho he sentit, i potser és cert. Tanmateix, jo crec, que el negociador, ha de reunir la prudència del venedor, la vistositat del conquistador, i la fortalesa amable dels que no desitgen la guerra. (...). Jo, en el govern de la Generalitat no trobo això. El que si trobo sempre que miro és un full de ruta, una programació. Un full de ruta que em fa pensar en els professors avorrits, que obsessionats per acabar-se els temes programats, ni aprofiten el valor educatiu de les coses que passen, ni resolen els problemes que sorgeixen. (...). Clar, que podríem pensar, que aquest govern no vol el que diu que vol, llavors, l’he jutjat a la lleugera. Això pot passar!. Clar que també podríem pensar que no es pot negociar amb qui no vol fer-ho. Si, és així, també l’he jutjat a la lleugera!.

 

Martín Martínez Martínez

0 Comentaris

Publicitat