Publicitat
Cartes al Director · 24 d'Abril de 2017. 09:38h.

Aquests desconeguts senyors escriptors

MartinaH

Senyors escriptors de pacotilla, ja ha finalitzat el dia de Sant Jordi; poden tornar a guardar els seus llibres a les golfes, que l'any que ve Déu dirà.

A vostè, sr escriptor li dic, que amb els diners que ha guanyat avui pel seu llibre, pot anar a prendre un parell de canyes, i amb sort fins i tot li arriba per a una tapa. No pateixi per no haver venut més que un parell del seu llibre d'aquesta editorial que no coneix ni Déu. Perquè vostè no es va conformar amb escriure un llibre, sinó que ens va voler maltractar, publicant-ho. I com no, les sangoneres de les editorials "aixeca egos i s'escorre butxaques" estaven a l'aguait per concedir-li el seu desig (ja tenia un fill i plantar un pi, amb o sense segones). I és que li feia tanta il·lusió signar avui el seu llibre; presumir que estaria en una parada de la Rambla de Barcelona -no sense parar de bavejar sobre el seu suat llibre- ...

Tanta promoció li va donar al seu manuscrit a les xarxes socials, que els seus coneguts ja el donaven per llegit. Així que els seus quatre amics: l'un, el dos, el tres i el quatre, li van comprar el seu maleït llibre. I en arribar a casa el van deixar a la prestatgeria, recolzat per la figura que els va regalar la sogra, concretament al racó de futurs possibles "wallapops". Però tot i sabent-ho i, encara que ni es recordi del desenllaç de la seva narració, i encara que ni s'hagi preocupat que falti o no algun accent, ni que el contingut sigui o no de qualitat, tot això a vostè li importa un rave, ja que vostè es fa diuen Senyor Escriptor.

 MartinaH

0 Comentaris

Publicitat