Publicitat
Cartes al Director · 20 d'Octubre de 2020. 09:41h.

Aturem tot l'esport

Josep Ramon Sanahuja

Secretaria General de l'Esport 
 
ATUREM TOT L'ESPORT (perquè no en sabem més, o perquè ja estem en mode eleccions) 
 
Mentre altres Països estan aquests dies organitzant campionats d'Europa Màster, a casa nostra el Sr. Gerard Martí anul.la tota competició no professional. 
 
Mentre els que ho fan bé, fan un reglament adequat, fent proves PCR (o acreditant que la tens feta 72 hores abans) organitzant les sortides per marques acreditades, mascareta fins el tret de sortida, etc. Aquí és millor seguir pensant en la cadira que tenen i del que s’han de preocupar, que no és més, que saber si tornaran a mantenir la cadira en les properes eleccions de febrer de 2021. No els demaneu fomentar l’esport perquè d’això res de res. 
 
A banda d'això, atletes màsters no se us passi mai pel cap demanar algun ajut a aquesta gent (que et facilitin la PCR abans de marxar a un campionat Europeu) perquè per a aquests menesters no estan a al Secretaria general de l’Esport. 
 
Menys encara, no se us passi pel cap demanar-los que us ajudin econòmicament, perquè llavors venen les mentides i et diuen “us podeu acollir a una subvenció per ser els 3 atletes del mateix club” i quan et poses en contacte amb qui han delegat dita feina, et diuen que l’ajut està condicionat a tenir unes pèrdues de més de 3.000€. De debò Sr. Martí pretén que anem a generar unes despeses de més de 3.000€ en una competició? Potser vostè amb la tarja d’empresa si se’ls gastaria però no és aquesta la nostra intenció. 
 
Josep Ramon Sanahuja (atleta màster)

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pep, Martorell, 21/10/2020 - 12:51

Patètic sr. polític que no es esportista ni es res pero es convergent amb carnet des de ben petit
només mireu per vosaltres

#1 Juan Carlos, Tarragona, 20/10/2020 - 19:21

Los atletas máster no cuentan para nada aunque somos los que más pagamos.
El deporte que no da beneficios económicos (aunque si los da a largo plazo Salud) en este país no está considerado como deporte.
Si habláramos de fútbol de 1a división seguro que tendrías todas las ayudas, PCR y subvenciones que te sería difícil elegir a cual acojert