Publicitat
Cartes al Director · 19 de Febrer de 2018. 10:54h.

Bons i dolents. TV3

Martín Martínez Martínez

Quan les imatges de la poc encertada actuació policial de l’1 d’octubre es van veure al continent, solament una part de l` ultradreta va ser clarament crítica amb el govern espanyol i amb la resposta d’Europa.

Els governs europeus van reaccionar amb prudència. Sense defensar la consulta il·legal. Quan es va declarar la independència, em sembla que sols es van mostrar comprensius amb l´atreviment, la primera ministra d’Escòcia i un diputat de Finlàndia.. En general, tots els estats van posar-se al costat de la llei i d’Espanya. Quan Puigdemont fa exhibicions criticant la democràcia espanyola no suscita gestos de comprensió i si suscita somriures divertides. (..).

Fa uns dies a Holanda, al que vol que li personalitzin l’entorn, li van dir coses que haurien de servir per aclarir, i per acabar: “Considera que la democràcia és nomes referèndums o també complir amb l’estat de dret?.. Vostè vols països d’una sola identitat?. Quants?. 200?. Li asseguro que Catalunya s’ha quedat sola en la seva lluita per la independència”.

Bé. Malgrat això, llegint les publicacions vinculades a l’independentisme català, o mirant TV3, es percep un relat de bons i dolents: Els bons, els que obeint un mandat democràtic han fet el que calia fer. I els dolents, els que han aplicat el 155, i no porten el llaç groc.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat