Publicitat
Cartes al Director · 4 de Febrer de 2019. 09:54h.

Circ de Soleil i els usurers

David Rabadà i Vives

Tots sabem que les compres per Internet són usuals però plenes de perills. El meu pecat ha estat la confiança en les xarxes. Aquest passat cap de setmana buscava entrades per al Circ de Soleil amb la il·lusa intenció de fer-li un regal a la meva muller, però l’obsequi l’obtingueren uns altres, no pas ma dona. Buscant i buscant vaig trobar unes entrades a Viagogo, nom que ja delatava el que em trobaria, una gogó de despeses.

Un cop vist el preu i la localització a platea, raonables, vaig accedir al pagament, i sorpresa la meva quan vaig acceptar les condicions i acceptació de tot plegat. Si la cosa havia de costar 200, se’n va anar a 400. Un dolç mail per part de Viagogo em deia que les despeses de reserva, gestions, IVA i més conceptes em duplicaven el preu inicial. Allò ja no tenia camí enrera i vaig trobar-me amb unes entrades el doble de cares del que constava al Circ de Soleil. En fi, que me la van fer entrar doblegada, i quin mal. Però a l’endemà de l’espectacle, i amb tota la sorneguera, Viagogo m’enviava un mail per si tenia fotos de l’acte, fotografies prohibides per l’organització del Circ de Soleil.

Ara la pregunta és si me les pagaran com ells, a preu d’or. Per cert, no vaig fer cap fotografia. En fi, en aquest país no es pot anar amb el lliri a la mà.

David Rabadà i Vives

Professor de Ciències – INS Bruguers de Gavà.

Departament d’Ensenyament - Generalitat de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat