Publicitat
Cartes al Director · 25 d'Abril de 2017. 10:23h.

Decisions difícils

Adriana Vazquez

El meu nom és Adriana i des de fa 2 anys que visc a Horsens, Dinamarca. Sóc graduada en Dret per la Universitat de Lleida, però a l'acabar el grau l’any 2015 vaig decidir marxar. 

Ara després de 2 anys, estic tornant a estudiar una carrera, aquest cop Marketing i tinc la sort de poder estar treballant en aquest sector, gràcies a Trendhim, on treballo al departament de Marketing, amb 25 estudiants més de 19 nacionalitats diferents.

És difícil plantejar-te tornar quan has tingut que marxar fora per a que confiessin en tu, i la por de marxar s’ha convertir en la por a tornar. Sóc independent econòmicament des de que vaig marxar i professionalment estic creixent cap a l’àmbit que m’interessa. Les oportunitats laborals són més elevades de les que hi ha al nostre país i les condicions són insuperables.

M’entristeix pensar que serà difícil torna i poder seguir mantenint la qualitat de vida que tinc avui, però s’enyora la terra, les tradicions i la cultura, sobretot la família.

Quan ets fora i les coses et van bé la gent no para de comentar-te la sort que tens però s’obliden de les coses que també perds. El primer aniversari de la petita de la família, l’aniversari de noces dels pares, un cafè amb la teva germana o caminar pels carrers plens de paradetes amb llibres i roses.

Als dinars familiars ja no sabràs la meitat dels temes que es parlen, perquè estàs desfasat o buscaràs la fruiteria que van tancar fa 8 mesos.

Tot té el seu preu, i s’ha de posar tot en una balança. Aquesta és la que indicarà fins quan.

Adriana Vazquez

0 Comentaris

Publicitat