Publicitat
Cartes al Director · 26 de Setembre de 2019. 11:27h.

Demanar perdó

Martín Martínez Martínez

Abans quasi totes les dones es subordinaven perquè no tenien un sou. No eren independents!. Ara hi ha persones molt pobres que es venen o prostitueixen de la manera més degradant. No són independents!. També hi ha investigadors que es venen o prostitueixen. Aquest no venen el seu cos, venen els seus informes. No son independents!. (..) També hi ha intel·lectuals que es venen modificant les seves idees si volen ser escoltats en una conferència o llegits en una revista. Eviten les referències no acceptades. Tampoc són independents!. També hi ha periodistes que fan el mateix. Periodistes que es venen!. Periodistes dependents!.

El director del digital E-noticies parla de la premsa del Procés :"És cert que el procés va enxampar la premsa en el seu pitjor moment. Amb una crisi econòmica, publicitària, de lectors i fins i tot d'identitat per la irrupció d'internet. és cert!. Però quan hagi passat el procés haurà de demanar perdó".

Aquest periodista crec que es refereix a la premsa que difonent una realitat manipulada ha sobreviscut gràcies a la publicitat i a les ajudes directes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat