Publicitat
Cartes al Director · 28 de Maig de 2021. 07:44h.

Distintiu de discapacitat impossible

Ramon Capdevila

Tinc una baixa per discapacitat del 56% i fa temps que intento tramitar la targeta de discapacitat per al cotxe amb l’Ajuntament de Barcelona.

El tema ha estat el retard amb el qual aquesta administració m’està donant llargues. Obtenir aquesta acreditació hauria de ser un mer tràmit, però no ha estat així. Ni pel portal d’internet del consistori, ni presencialment amb l’assistenta social, he assolit l’esmentat document.

D’això en fa un any de l’entrevista amb l’assistenta social, més altres anys quan se’m va reconèixer la meva discapacitat. Cal afegir que per causa de la baixa mobilitat que pateixo, ja he patit un accident greu, amb l’afegit que sense la targeta de discapacitat ja he estat multat un cop per aparcament on podia estacionar donada la meva situació.

La senyora Colau diu que ostenta un ajuntament molt social, doncs prego que resolgui aquest tema amb solidaritat i agilitat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 07/06/2021 - 12:48

eso es pq no tienes enchufe o no has pagado la astilla correspondiente. ¿Q esperabais? Hala a disfrutarlo con salud y sobre todo, a votar a esta señora y al PSC, pq no se olviden ustedes, q quien manda de verdad no es colau, es el PSC.