Publicitat
Cartes al Director · 21 d'Agost de 2017. 11:00h.

El paper de TV3

Gerard de Sarrià

Em sembla bé que intenteu reflexionar i prevenir la islamofòbia, que certament jo no veig per enlloc en el territori dels catalans. En canvi el que sí que observo és una catalanofòbia descarada per part dels vostres companys de Madrid, però també de Barcelona i, en canvi, no teniu valor per tractar-ho. Si no ho fa aquesta tele qui ho farà? És ètic des del punt de vista periodístic evitar un debat que ens afecta des de fa segles a casa nostra i que es repeteix constantment? Ha dimitit el director de TV3 Vicenç Sanchis? Manen els aristòcrates dels 80 a aquest mitjà?

2 Comentaris

Publicitat
#2 Teresa Munne Ferrer, Castellar del Vallés barcelona, 16/01/2018 - 14:57

Moltes,moltes, moltes felicitats per la sèrie MERLI. No m'he perdut ni un capítol. Hem descovert molts actors i molt bons. He sigut feliç veient la sèrie i he aprés coses interessants. Els dilluns ja no seran el mateix. Els hi desitjo molta sort a tots els actors. I de Francesc Orella no cal dir res perquè ha estat inmillorable. GRAN ACTOR.

#1 Mónica, Sabadell, 21/08/2017 - 19:46

Bona tarda. Estic veiem en directe al President Puigdemont i a confirmar que el autor de atemptat Rambles BCN ha estat abatut.
Pero diu que van morir 14 persones. Ho ha dit en tres idiomes. El meu dubte: van ser 15, el pobre noi del Ford Focus.... Perqué no ho diuen si ja s,ha confirmat que el va matar ???????
Gracies