Publicitat
Cartes al Director · 19 de Maig de 2017. 11:04h.

El principi del plaer i el principi de la realitat

Martín Martínez Martínez

Hi ha dos principis que regeixen la vida de totes les persones, fins i tot de les persones que no tenen principis. El principi del plaer i el principi de la realitat. El segon trigar en imposar-se . Hi ha persones que el rebutgen repetidament, fins que hi ha una delació, o es produeix una filtració, o es practica una gravació o un escorcoll.

Tots busquem el plaer, tots intentem evitar el malestar. Amb l’edat la realitat s’imposa. A molts, ens arriba un moment, a partir del qual, ja no cal que ens imposin les normes: “No consumim certs productes, encara que ens agradin. Utilitzem i mirem solament el que es nostres, tot i que, ens costa renunciar-hi. Certes activitats les posposem, doncs, tenim altres obligacions. Anem a treballar cada dia, tot i que, moltes vegades ens agradaria quedar-nos al llit”. Respectem la llei, almenys, quan la convivència ho exigeix, o el possible càstig ens espanta”.

Els consentits i el corruptes no han evolucionat. Mala educació, falta de control. Resultat: Incapacitat per renunciar. Ho volen tot, ho volen ara!. Algú va dir que el món està dividit en tres grups: Els corruptes, que mitiguen el seu malestar, amb els guanys. Els bons treballadors, que gaudeixen contemplant els resultats. I els borratxos, que combateixen els seus dolors i la seva desorientació bevent. (...). Ah!, dues coses importants: 1.Una universitat estrangera ha comprovat que per mitigar el dolor, serveixen les begudes alcohòliques. Beure i no prendre paracetamol o ibuprofè. Ostres!. 2.Per la corrupció i la mentida no serveix la beguda.

Martín Martínez

1 Comentaris

Publicitat
#1 Emi, Barna, 22/05/2017 - 08:36

Aquí hay muchos que no pueden esperar. Lo quieren todo.