Publicitat
Cartes al Director · 26 d'Abril de 2019. 12:03h.

Els conductors temeraris

Martín Martínez Martínez

Les persones astutes, no són essencialment falses, però, enganyen si convé. Els temeraris són massa agosarats, no tenen por, s’arrisquen massa, no sempre busquen la violència, però, la provoquen si fa falta. Els primers enganyen si convé. Els segons, no s’espanten si hi ha violència. Els conductors temeraris, astuts o no, ignoren les normes i poden provocar accidents.

Estic llegint un article del director del diari digital e -noticies: «La Propera Guerra Civil». Diu que aquest país ha patit moltes guerres civils.

L’astúcia, una mala eina!. Dura poc!. Serveix per enganyar, els primers assalts. Sovint es presenta desvinculada de la planificació intel·ligent. L’astúcia i la intel·ligència moltes vegades no es presenten unides. La temeritat, també una mala eina. Solament parlen bé d’ella, els que continuen «vius». O actius.

Artur Mas, va ser astut sempre, i intel·ligentment, quan va decidir no ser valent. Puigdemont va ser temerari, i sorprenent, quan va decidir fugir impunement. Torra fa el que pot, sense analitzar el que passa, i ens sembla que dura massa. A veure, el següent president!. Si és millor que el present!.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat