Publicitat
Cartes al Director · 29 d'Octubre de 2020. 11:51h.

ERC s'ho ha de fer mirar

Francesc Casañas

ERC es presenta com a guanyadora en les pròximes eleccions, encara que no crec que tingui majoria absoluta, haurà de pactar, ja veurem amb qui. Però i, recordant que la classe política en general és de molt baix nivell, llevat d'excepcions, el que segur passarà és que ERC s'ho ha de fer mirar.

Ara mateix el govern té sis consellers i un president en funcions de ERC. Per començar Alba Vergés i Bosch, una ploranera, la seva qüestionable gestió de la pandèmia porta de cul als catalans. Un pusil·lànime i teledirigit (des Lladoners) Pere Aragonès i Garcia. El inoperant i cobardot (li treuen la gestió de les residències i es queda tan ample) Chakir el Homrani Lesfar. La xucla subvencions (no coneix el que és treballar a l'empresa privada, però si té una espectacular visió de la valor biològic i gustatiu de la llet crua de vaca) Teresa Jordà i Roura.

El promotor de l'educació musulmana a les escoles catalanes, Josep Bargalló i Valls i el conseller que no té ni idea del seu treball Bernat Solé i Barril. Pot ser tan sols es salva Ester Capella i Farré, encara que tots sabem perquè és aquí. Si aquest és el futur, ERC no té bons gestors i Catalunya té greu problema.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat