Cartes al Director · 7 d'Abril de 2022. 12:47h.

González Cambray titella?

David Rabadà i Vives

Els docents del nostre país han estat de vaga cinc dies, i no per un sou millor, sinó per millorar la qualitat educativa del teu nadó i per recuperar el que els van retallar durant el 2010, retallades que el Departament va dir que serien temporals. I aquestes dues raons, la pèrdua de qualitat educativa i les retallades, si ha afegit una llarga COVID a les aules amb infeccions, estrès i molta, molta feina.

En aquest context apareix un nou conseller, el senyor González, que sense tenir en compte tot l’estrès anterior, ha començat a ordenar innovacions que l’aula no pot absorbir. La manca de tacte del conseller amb l’avançament del calendari, la retallada de currículums, l'educació per àmbits, la reducció dels docents especialistes, l’educació competencial al Batxillerat, les noves normes d’avaluació i de butlletins de notes, han fet petar a tot el professorat. Molts docents acusen al Departament, que amb aquestes mesures, vol carregar-se l'ascensor social que l'escola ha d'impulsar entre els nostres joves.

Tot pare i mare vol que els seus descendents, i amb bons coneixements, assoleixin un bon futur laboral i personal, però a l’Honorable Sr. González li han fet dir que NO a tots els reclams d'aquesta vaga, tot plegat una estafa ideològica per als nostres estudiants, famílies i docents. Un bon educador cal que defensi la transmissió de coneixements i que abandoni l'escola guarderia de festes i "coure castanyes" per tenir a pares, mares i alumnes contents.

Fer canviar les coses, no significa cremar l’escola. Els docents no volen que el Departament dinamiti amb unes falles valencianes la professió d’ensenyar. Després de Setmana Santa segur que es couran noves mobilitzacions davant la manca de tacte d’un conseller titella del partit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 J. Sànchez Sellàs, Badalona, 15/04/2022 - 09:25

Tot està molt bé, però els professionals de la concertada, moltes i molts alineats o amb ERC amb la seva socialdemocràcia o amb Junts per Catalunya, coneixent que són hereus de Convergència Democràtica de Catalunya, també volem equiparació de les condicions laborals amb els ensenyants de la Pública. Per què som subsidiaris?