Publicitat
Cartes al Director · 11 de Novembre de 2020. 12:51h.

Gossos i pandèmia

Frederic

Algú pot pensar que ara no toca, que hi ha problemes més importants. És l’argument fal·laç per escapolir-se de les justes demandes. No tinc res contra els gossos, ni contra els animals, ni contra els animalistes. Però hi ha una anomalia legal que cal resoldre. Els gossos, els amos dels gossos, atempten diàriament contra la propietat privada dels ciutadans. Ningú té dret a orinar o defecar sobre una paret, una cantonada, un portal o un replà de cap habitatge o edifici.

Els edificis són propietats privades. La propietat privada és un dret constitucional. El propietari és qui paga l'hipoteca, l’assegurança, les reparacions externes i els impostos d’aquell edifici, habitatge o propietat. Són arguments suficients per impedir que ningú gosi infringir aquest dret.

En canvi hi ha una delinqüència generalitzada que amb l’aquiescència de les policies i la mirada còmplice dels veïns malmet impunement la propietat dels altres en un acte vandàlic que hauria de ser repudiat pels ciutadans, impedit per les policies i penalitzat per la justícia.

Frederic.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ferran, Vilanova, 04/12/2020 - 15:25

El que no és tolerable és que com que no volen embrutar casa seva vagin a embrutar la casa de tots, l'espai públic. A cagar i a pixar a casa seva. Jo sí que tinc res en contra dels gossos i els seus propietaris, concretament, tot. Ho emmerden tot, parcs infantils inclosos. És una vergonya. A aquesta se'ls fregeix a impostos i s'acaba la tonteria