Publicitat
Cartes al Director · 25 de Gener de 2021. 18:25h.

Ho sento! No puc evitar somriure

Martín Martínez

L'independentista radical Josep Sort, titllant de «nazi» alcandidato Salvador Illa. Vegi a Google el seu historial. El conseller Bernat Solé parlant de salut, i del no ajornament de les eleccions, dient el següent: "Qui hagi posat altres interessos per davant, els haurà d'explicar molt bé". Els antifeixistes limitant, amb la seva actuació, la llibertat d'expresiónde els seguidors d'Abascal. Ha passat darrerament a Badalona. Abans a d'altres llocs.

Tot això em fa pensar en el gran mentider Trump, dient que els demòcrates han falsejat els resultats. I en general en els cínics, que juntament amb els crèduls sostenen els nacionalismes i els populismes. I tot això també em fa pensar en les coses que es diuen al meu poble: «Pensa el lladre que tots són de la seva condició», quan es parla dels desconfiats en general. O, «Els puteros pensen que totes les dones són putes», quan es parla dels gelosos.

Dit això, subratllo i resumeixo el que diu el periodista Xavier Rius: «El que més preocupa dels nacionalismes i els populismes, no és que modifiquin la història, que tinguin un llenguatge propi, o que abusin de les xarxes socials. No és això!. El que més preocupa és la seva tendència a l'autoritarisme. No adaptar-se a les regles, i decidir ignorant. (..). Això ha passat!

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat