Publicitat
Cartes al Director · 17 d'Abril de 2015. 11:49h.

I el 25 tenim derbi

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Davant de la visita del Barça al nostre estadi, els components del Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, fem una doble crida a la nostra afició.

Encoratgem tothom a animar, els nostres jugadors, sense defallir en cap moment. Cal aconseguir que aquests ens proporcionin una de les millors satisfaccions que podem tenir els socis i aficionats de l'Espanyol durant la temporada de futbol. Una victòria sobre la prepotència i la supèrbia culers. Tot això sense oblidar que la temporada de futbol és molt més que aquest doble enfrontament amb els blaugranes i que per tant demanem als jugadors que defensen la gloriosa samarreta blanc-i-blava que en tots els partits ho donin tot i que si més no mai ningú els pugui retreure manca de competitivitat.

I també encoratgem tots els pericos que assistiran a aquest derbi que a part de banderes blanc-i-blaves, exhibeixin, també, banderes catalanes i si els plau banderes estelades.

Cal deixar ben clar, un cop més, que els culers no tenen de cap manera l?exclusivitat ni el monopoli dels símbols catalans.

Amb això, minimitzarem la més que possible presència de les banderes espanyoles que sens dubte portaran els coneguts i falsos apolítics que lamentablement i manipulant matusserament el nostre nom, voldran, un cop més, convertir el derbi català de primera divisió en un enfrontament entre Catalunya i Espanya.

La victòria del nostre equip en aquest derbi del vinent dia 25, ha de començar a les grades que han de presentar una imatge tan nítidament catalana com els orígens del nostre club.

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pere Pagès, CAT ÉS MOLT DIFERENT, OI?, 05/05/2015 - 12:59

Sóc del Barça, però mai he anat contra l'Espanyol. Però he de recordar que l'origen del nom Español era perque el Barça el formaven tot de guiris...
Visca el Barça i Visca l'Español!!!
Amb orgull de ser català i espanyol.

#2 Saprissa, Sants, 30/04/2015 - 10:18

ben dit, snse entrar a valorar tot el contingut cal enfatitzar el gran coratge q teniu de defensar el catalanisme enfront al grup de fatxes radicals q té l Espanyol.Es molt fàcil ser del bar$a...

#1 Vicnet, Cornella, 17/04/2015 - 15:59

Mol ben dit. Els pericos ens hem de fer sentir. Som i serem. Visca Catalunya i Visca el RCDE de Barcelona.