Cartes al Director · 6 de Febrer de 2012. 09:50h.

Infracció o persecució política?

Carles Fresquet Miguel

El passat dia 4 de febrer a les 02.40 h, vaig ser aturat per una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona, al carrer Almogàvers número 87, per participar en un control preventiu d’alcoholèmia. Després de mostrar-los que duia la documentació en regla i havent fet la prova de l’alcoholímetre amb resultat negatiu (0.00), just quan ja m’entregaven el meu permís de conduir perquè pogués reprendre la marxa, un agent castellanoparlant va etzibar un: “Un momento, que no se vaya, lleva el CAT”.

L’agent en qüestió es va apropar al meu vehicle i, sempre dirgint-se en castellà mentre jo parlava en la meva llengua i la pròpia del país, en català, fet que per cert, em va semblar de molta mala educació per la seva part, em va dir que em sancionaria per portar el CAT tapant la E. Després de discutir-li sobre si era una sanció econòmica com deia ell o bé una persecució política com defensava jo, l’agent amb número de placa 26952 va procedir a efectuar la denúncia.

Vull anunciar que, malgrat tot, no penso retirar el distintiu CAT de sobre la E i que, a més, recorreré aquesta sanció per considerar-la una persecució política en tota regla contra el catalanisme.

Encoratjo tothom que se senti únicament català a fer un gest de dignitat posant el distintiu CAT sobre la E, i en cas de sanció, animo a no tenir por i recórrer-la.

Finalment, exigeixo als diputats del Parlament de Catalunya, especialment a les forces que es fan dir catalanistes, que protegeixin els ciutadans que decidim posar el CAT a les matrícules d’una vegada per totes.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Helena, Barcelona, 13/02/2012 - 15:11

Molt ben fet, Carles, molta més gent hauria de fer el que has fet tu. Visca Catalunya!

#5 Eleutheros, Barcelona (ESPAÑA), 07/02/2012 - 13:04

Al final acabaréis dando la razón a ese indigente mental de ER que da ideas para que venga la Legión. ¡Y lo ha dicho en el Congreso!
Os han estado engañando en los colegios, la verdad es que Cataluña es España y seguirá siendolo.

#5.1 Ramon, Barcelona CATALUNYA, 08/02/2012 - 08:01

Senyor Eleutheros, potser que gent com vostè és traslladi d'una vegada al segle XXI, pensi que si Catalunya encara és Espanya, és per imperatiu legal, per si no ho enten (per les armes) com fan i han fet d'altres Estats, per tant faci un esforç i integris a aquest País. hi sortirà guanyant, creguim.

#4 Ramon , Barcelona CATALUNYA, 07/02/2012 - 08:00

Jo us animo a lluir el CAT a la matrícula, jo la porto i no la penso treure, no es parla de fer consultes a tots nivells ? doncs comencem a normalitzar les coses més bàsiques com les matrícules. VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!!

#3 Jordi, Barcelona, 06/02/2012 - 17:58

Ànims Carles, no estàs sol! Jo també porto el CAT a la matrícula i no el penso treure mai. Una bona manera de recórrer és al·legant que la E no forma part de la matrícula perquè no apareix al registre; en canvi, els números i les lletres sí. VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

#2 Víctor, Reus, 06/02/2012 - 13:00

Chato, si te pegases una pegatina de "Platano de Canarias" en a matrícula sería igual de estúpido y la multa estaría tan bien justificada como lo está ésa.