Cartes al Director · 30 de Març de 2022. 12:42h.

La vaga d’educació segons La Fundació Bofill

David Rabadà i Vives

El passat dimarts 29 de març, durant la vaga de docents, un gran gruix d'aquests, i molestos amb els experiments educatius de la Fundació Bofill i les grans subvencions que percep, van empaperar la seva entrada.

Tot seguit, un dels seus membres, el senyor Vallory, va fer un tweet defensant l'entitat dient que el populisme necessita bocs expiatoris, és a dir que la Bofill, farcida d'ingressos que els docents no ostenten, i dissenyant tota mena d'experiments pedagògics que els professors han de suportar, ara passava a ser un boc expiatori. Afegia Vallory, tot mal interpretant el pedagog Paulo Freire, que la vaga era sectària, de consciència ingènua, no dialogant i antítesi del pensament crític.

A part de les errades de sintaxi del senyor Vallory en el seu tuit, cal aclarir que la vaga no és sectària, ja que defensa una millora de la qualitat educativa per a tots els sectors socials; que no és una vaga de consciència ingènua, pel fet que els docents fa dècades que pateixen conscientment les teories de qui no està a l'aula com en Vallory; no és una vaga sense diàleg, perquè el lema principal és la negociació amb el Departament, i no és l'antítesi del pensament crític, perquè els docents han sortit al carrer a queixar-se'n amb fets i arguments patits a l'aula, la qual cosa en Vallory desconeix, car mai no ha fet classes i va suspendre el batxillerat repetides vegades.

A més ell sí que ha estat sectari, ingenu, sense diàleg i poc crític perquè no ha permès que molts docents crítics amb ell, formessin part de les seves reunions a la Bofill, o és que el lladre pensa que tots són com ell?

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 12/04/2022 - 06:22

menester.

#1 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 12/04/2022 - 06:22

Cuando cree que hace bien nadie se acuerda de él, cuando hace mal a la enseñanza nadie lo olvida.
Otro experto de salón, con un Twitter apasionante que indica salvo Comunity manager de por medio, que el contenido cualitativo y cuantitativo del trabajo le deja tiempo libre para denostar al que discrepa y defender a muerte a las Fundaciones que sea