Publicitat
Cartes al Director · 20 de Novembre de 2017. 12:32h.

Maldites revolucions

Martín Martínez Martínez

Acabo de llegir l’article del periodista Xavier Rius, “Maldites Revolucions”, en el que diu, que no li agraden, i que la majoria acaben fossilitzant-se i que la revolució catalana podria acabar rematadament mal.

Ara estic pensant, no en la nació, estic pensant en la evasió fiscal, en la corrupció i en la desigualtat, i crec que si les revolucions no ens porten al lloc adequat, no és per culpa dels que s’identifiquen amb la humanitat i lluiten per la dignitat humana. No és per culpa dels bons revolucionaris. Es per culpa dels que sense ser-ho, hi participen. Em refereixo: “Als que per proximitat, o interès econòmic s’hi apunten. Als fanàtics, que sense que els mogui el desig de justícia, busquen una causa per dedicar-se a ella. Als rebels, que decideixen practicar la desobediència per ressentiment o per insolidaritat”. Em refereixo a ells!.

El procés independentista, alguns el qualifiquen de revolucionari i alguns de populista. Si el considerem una revolució, podem dir que si acaba rematadament mal, és per les raons apuntades anteriorment. I si el considerem un procés populista podem dir que si acaba rematadament mal, és perquè els populismes, pel poble, mai acaben bé.

0 Comentaris

Publicitat