Publicitat
Cartes al Director · 19 de Març de 2021. 13:51h.

No tots els principis són iguals!

Martín Martínez Martínez

Quan la descoordinació és molt evident, quan l'enrenou es torna molt molest, quan abunden les declaracions rares. Quan passa això, no és estrany que algú pregunti: Qui mana aquí? D'aquesta pregunta, enormement important hi ha moltes versions: Qui porta el timó? Qui porta la batuta? Qui talla el bacallà?

La pregunta és important, sobretot, si has patit el desgovern. A les escoles passa sovint. Hi ha nens que necessiten que el professor s'imposi.

Concretant: Qui manava a Catalunya durant el procés, i qui mana ara? Qui mana dins el govern central? Les exhibicions de Pablo Iglesias, fan que la pregunta sigui molt oportuna. Qui mana al partit d'Arrimadas? Qui mana als carrers de Barcelona, ??quan es trenquen aparadors, es cremen contenidors, i es saquegen comerços?...

Al llarg de la meva vida, he vist molts pares, molts professors i molts governants, que per no tenir entre els seus principis «el d'autoritat, o jerarquia», manen malament. En aquest terreny, jo he vist estúpids, que justifiquen els disturbis, i fins i tot els animen. Ara estic pensant en el partit morat i en l'expresident Torra. I en la CUP.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat