Publicitat
Cartes al Director · 16 d'Abril de 2020. 11:20h.

No votar més ningú

David

Hola Xavier,

Estic seguint les teves intervencions a les rodes de premsa del Govern, i m’identifico molt amb els teus neguits i sospites: ens menteixen molt o no ens diuen tota la veritat, o el que és més greu no volen facilitar informació i l’amaguen tot el que poden, fins que els has posats fins a les cordes. Per a ells l’important és tenir la raó i guardar-se les esquenes fent crítiques poc constructives, tant d’uns com dels altres.

També tinc les meves pròpies conclusions observades i patides, que com ciutadà del món, europeu, espanyol, català i barceloní em sento totalment desprotegit i enganyat davant de tantes i diferents administracions i institucions nacionals i internacionals que mantenim, que no donen informació ni solució, no ara, sinó des de fa temps i amb diferents temes, als grans problemes reals que pateix la nostra societat actual i complexa.

Com a petit exemple i en certa mida entenc als britànics amb el Brexit, ells tenen el seu propi orgull i criteri com tots sabem, per això van decidir navegar sols.

La nostra situació no és la mateixa, però tant els ajuntaments, governs autonòmics, govern espanyol i la molt estimada Unió Europea tenen objectius dispars i això no ho haurien de patir els soferts contribuents sinó tot el contrari decisions ben raonades, consensuades i fermes pel bé comú en tots els aspectes que ens afecten, i no tantes contradiccions i indefinicions . No anem bé!

Recolço el teu interès i lluita d’aclarir tota la informació, ja que així podem observa com ens gestionen, i poder-los auditar. Jo ja tinc presa una decisió: NO VOTAR MÉS NINGÚ, doncs no serveix de res, mentre no es demostri el contrari. És indignant!

Salutacions,

David

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat