Publicitat
Cartes al Director · 4 de Juny de 2020. 20:22h.

Per què els nens amb discapacitat no tenen dret a gaudir d'activitats lúdiques a l'estiu?

María Galindo Jiménez

El meu fill Sergio té paràlisi cerebral. No camina, no pot parlar, però està ple de vida i de felicitat. Li encantava anar al seu col·legi de l'Associació Espanyola de Paràlisi Cerebral. Assistia entusiasmat a les diferents activitats de lleure que amb moltíssim amor organitzen a Nexe Fundació.

Tot això es va acabar de cop i volta el 12 de març, quan es va ordenar el tancament dels col·legis. En fi, les circumstàncies manaven i amb ànims i paciència vam anar superant dia rere dia el llarg període de confinament total. Després vam poder començar a donar passejades curtes en les franges horàries assenyalades, això que res... Encara ens quedava l'esperança de poder assistir a casal que organitza l'Escola Guimbarda a l'estiu, l'Ajuntament va obrir la inscripció a finals d'abril i segur que per quan arribés l'estiu tot estaria més controlat. I així és, hi haurà casal a l'estiu, però no per als nens amb discapacitat, no per al Sergio.

Les mesures sanitàries no contemplen les seves particulars necessitats. Les entitats que atenen els nens com el meu fill no han rebut respostes ni solucions ni alternatives. Una altra vegada els nens amb discapacitat són oblidats i ignorats. Vergonya, senyors, vergonya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat