Cartes al Director · 17 de Gener de 2022. 13:49h.

Per què puja Madrid?

Carles Fernández Mármol

Bon dia Sr. Rius:

Intentaré ser breu, sóc un apassionat de la història hi ha una dada curiosa que crec que a Madrid han vist i no a Catalunya.

El segle XIX quan Von Bismarck construïa un Imperi va observar com va créixer Anglaterra i va decaure Espanya. Espanya va haver de renunciar a noves colonitzacions per la manca d'habitants, entre les quals hi havia Austràlia. Castella i la península per raons diverses tenia poca població. I a un Imperi li fa falta poblaciò.

Quan Isabel Diaz Ayuso diu, bienvenido madrileño de Cuba, de Chile, de Argentina fa madrilenys a la gent de fora. Perquè sap que tot apunta que el segle XXI, serà com la Grècia antiga, serà el segle de les megaciutats, i per ser una gran ciutat, fa falta aumentar la població.

Ja fa temps que es veu, però avui un article de La Vanguardia no ho vol veure. La diferència és que els indepes expulsen població, ja que considera colons els hispanoparlants, que amb tot el respectes és l'immigrant ideal, mateixa llengua, mateixa cultura , mateixa religió, pocs problemes.

Una salutació.

 

Carles Fernández Mármol

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat