Publicitat
Cartes al Director · 20 de Desembre de 2017. 10:58h.

Perfectos desconocidos

Martín Martínez Martínez

Els adults, amb l’edat hem après que sempre no es pot dir la veritat. Hem après a dir allò que els altres poden entendre i allò que no ens importa que sàpiguen. Al nen petit no li parlem del 155. I als nostres adversaris no els oferim una informació sencera de les nostres intencions.

Els adults sabem que no és bo que tothom tingui accés al nostre correu, i a l’historial del nostre navegador. Ni al nostre "full de ruta"!. Sobretot si tenim previst trencar amb la dona o separar-nos de l'estat. (...).

Els adults ja havíem començat a considerar el mòbil com una part del nostre equipament. Com les ulleres, les sabates, o la documentació. I a considerar el seu contingut com una part de la nostra intimitat. El mòbil ha deixat de ser un aparell més, per convertir-se en el Calaix de molts secrets, i en la clau de moltes portes.

Potser els joves no ho saben, però, els més grans si. No podem compartir tot el que pensem, ni el que desitgem. La pel·lícula “Perfectos Desconocidos” ens demostra que tot el que arriba al mòbil no pot compartir-se. Que hi ha una part de nosaltres que volem amagar. O de la qual no volem parlar. Que la sinceritat absoluta condueix al desastre.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat