Cartes al Director · 24 d'Agost de 2021. 13:28h.

Polítics "bonistes" o irresponsables?

Fernando López

Estic cansat de veure com els polítics no fan el seu treball i passen a uns jutges, als quals no donen mitjans, la responsabilitat convertint-los en "els dolents de la pel·lícula".

Els polítics han de consensuar, legislar i aplicar les normes a través dels mitjans de què disposen els diferents governs. Solament en cas de conflicte, ha d'intervenir el poder judicial. Però els partits han fet desistiment de les seves obligacions i fan que el poder judicial sigui qui hagi d'actuar, per a ells aparèixer com els bons.

Això és palès en els botellots (tan perjudicials per a la salut física i mental dels nostres joves) prohibits, però tolerats des de sempre. L'ocupació, que propicien els polítics amb lleis poc clares. La defensa de les nostres fronteres i migracions, que resulta un colador i les conseqüències del qual suporten els nostres barris més humils. El secessionisme, també prohibit, però tolerat i encoratjat institucionalment. I tantes coses més que podria enumerar.

Som un poble anestesiat, al qual han soscavat els fonaments i pensa que l'edifici no caurà. Però quan no hi ha fonaments, els edificis col·lapsen en un instant.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat