Cartes al Director · 30 de Desembre de 2021. 09:02h.

Primer Ferrovial, ara Atento: el COVID i els danys col·laterals

Vam Punzel

Al document PACTE PER BARCELONA, publicat per l'Ajuntament de Barcelona al febrer de 2021, al punt 31 es llegeix:

"S’ha reforçat l’Agència de Salut Pública de Barcelona amb 30 persones contractades a Atento per fer enquesta a casos COVID i aixecament del cens de contactes."

Aquestes 30 persones van ser contractades a ATENTO per mitjà d'ETTs, el novembre del 2020. Aquest mes de desembre, és a dir, un any després, l'ASPB ha comunicat a ATENTO que això és irregular, que aquestes persones han d'estar contractades directament per ATENTO. El més lògic seria que ATENTO regularitzés el contracte amb aquests treballadors, en canvi ha optat per acomiadar-los a tots i contractar-ne de nous, que, per cert, han estat formats pels treballadors ja existents, sense que aquests sabessin encara que estaven ensenyant la feina als que serien els seus substituts.

Resumint, 30 persones al carrer el 31 de desembre, sense cap motiu, moltes d'elles dones i amb càrregues familiars. Tot això auspiciat o, si més no, amb el vist i plau, de l'ASPB, és a dir, de l'Ajuntament de Barcelona. No gaire ètic, no?

I com que som al nadal, això converteix l'Ajuntament en Mr. Scrooge. Bon any a tots excepte a les 30 persones acomiadades?

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat