Publicitat
Cartes al Director · 25 de Gener de 2018. 10:12h.

Quan li he dit a un amic indpendentista que ...

Martín Martínez Martínez

Quan li he dit a un amic independentista que a Catalunya hi ha dos bàndols clarament diferenciats, això és el que m'ha respost:

"Uns són veritat i els altres majoritàriament mentida ..... Uns defensen l'odi, no són demòcrates recolzant el 155, en unes manifestacions sempre hi ha violència i en les altres molt més nombroses no es llença un paper a terra, una part vol el diàleg i la legitimitat i l'altra no, etc "

Què et sembla? Està clar que no ens entenem. Jo no tinc aquest pensament!.

Hi ha dos bàndols. Els mitjans de cada bàndol fomenten obscenament el relat o prejudici nacional dels seus lectors. El relat del primer bàndol: “El català, un poble pacífic, sempre maltractat, que lluita per la seva llibertat. Mentre l’estat amb les seves lleis i amb la seva policia li posa límits i el colpeja”.

I el relat del 2on: “Els independentistes es passen. Parlen del poble català quan solament tenen al darrera una part. Preparen grans concentracions per exhibir la seva força . Ataquen sovint aspectes que formen part de la identitat dels altres catalans. Se salten les lleis i reiteradament parlen de trencar”.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Eli, Barna, 28/01/2018 - 09:27

Dos bandos: Los que quieren que el Puig se quede en Bélgica con la boca cerrada. Y los que quieren que vuelva a provocar.