Publicitat
Cartes al Director · 24 de Setembre de 2019. 08:30h.

Qui ens estan venent material contaminat?

Martín Martínez

Els mitjans de comunicació no provoquen les divisions, ni les guerres. L'origen de moltes confrontacions entre persones i entre grups està en l'impuls dels decebuts. Els mitjans no les provoquen, és clar que no! Però quan la divisió creix alguns mitjans prenen partit, és a dir, es posen al servei d'una de les parts. Dels decebuts o dels dominants. No generen la divisió, però, l'alimenten.

El paper dels mitjans és important. Els públics han de ser imparcials. No han d'estar al servei d'una de les parts. La televisió catalana ha rebut moltes crítiques: "Que si els temes que perjudiquen el procés es toquen de passada, o no es toquen. Que si en els debats dominen els separatistes. Que si, ja estem cansats de sentir declaracions, que denigren la justícia i exalcen els presos".

El paper dels mitjans és tan important, com eina de cohesió, que no poden estar en mans del partit guanyador. Doncs, un partit és una part. I no tendeix a aclarir les coses. Però, la capacitat crítica, podria. Cal potenciar-la. Al mateix temps que es procedeix contra el partidisme indegut. (..).

TV3, potser ens està venent "material contaminat": Contra la justícia, contra el CNI, i l'última!: La Guàrdia Civil ha detingut nou independentistes i els acusa de tenir al seu poder substàncies explosives i "TV3 qüestiona el comunicat de la Guàrdia Civil".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat