Publicitat
Cartes al Director · 18 de Setembre de 2017. 16:19h.

“Quo vadis Ràdio 4?”

Jordi Príncep

Sempre he sentit una especial estima per Ràdio 4. La primera emissora que ens va parlar en català, 24 hores al dia, després de 40 anys de la sagnant dictadura franquista. Sempre he pensat que Catalunya no ha estat justa amb Ràdio 4, permetent que actualment, i des de fa temps, sigui una emissora residual en nivells d’audiència.

Dit això, explicaré que dijous passat en el programa Real Politik (diari de 23 a 24 hores), que presenta Olga Ruiz, es debatia sobre la situació política actual a Catalunya. Hi havia dos tertulians. Ambdós provinents de l’extrema dreta espanyola. Un del PP i un altre de Ciudadanos, que durant tot el programa no van cessar en el mantra que diu que el referèndum del pròxim 1-O és il·legal i anticonstitucional.

On era la veu de l’independentisme democràtic català? On eren en aquesta tertúlia els representants del PDCAT, ERC o la CUP? Per això em pregunto “Quo vadis Ràdio 4”.

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi Príncep, Barcelona, 26/09/2017 - 23:04

No hi ha cap tertúlia a TV3 en què no hi hagi un representant unionista.

#2 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 22/09/2017 - 13:42

Estimat Jordi Princep, potser eren tots a TV3, o a Catalunya Ràdio o al Més324 o al PuntAvuiTV, etc. Es veu que paguen més allà. I de pluralisme, lliçons poques, eh! perquè desprès de la campanya falsa de cartells de C's-PSC-PP es podria dir allò de "Tiene derecho a hacer una campaña electoral y, si renuncia a ella, se le asignará una de ofi

#1 jfuertesf, Barcelona, 20/09/2017 - 17:23

Doncs potser té vosté raó en aquesta ocasió. Convindrà amb mi, però, que hauria d'exigir també vosté a TV3, a RAC1, a Catalunya Radio, etc., que facin la inversa, no?