Publicitat
Cartes al Director · 23 de Febrer de 2021. 09:09h.

Rap o Rei?

Dr. David Rabadà i Vives

Donats els aldarulls per diferents ciutats en defensa d’una llibertat d’expressió justificada, conjuntament amb actes vandàlics injustificables, fora una ajuda que el Rei fes acte de presència per tal d’apaivagar els ànims.

Si un rap del Rei n’ha estat l’instigador, potser cal que el monarca posi aigua on altres encenen el foc. Sols dient que es posa a la disposició del seu poble per tal de resoldre això, amb l’afegit que els radicals aturin les seves accions pel bé comú, quedaria força bé. El seu absentisme en tot això, i la manca de les seves declaracions, poden fer pensar que no es guanya el sou que el seu poble li paga.

En tal cas que no faci un discurs com el del 3 d’octubre de fa tres anys, així no, ja que encendria més els radicals perjudicant botigues i comerços que estan patint les pedrades i els robatoris. Donat el matrimoni del Rei amb la democràcia, que parli ara o que calli per sempre, és a dir que faci de cap d’Estat o que faci un pas al costat. En altre cas el país quedarà centrifugat entre dos extrems, els del Rei del Rap i els del Rap del Rei.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat