Publicitat
Cartes al Director · 8 d'Agost de 2019. 08:40h.

Si et falta base

Martín Martínez Martínez

Si et falta base, t’enfonses. Si perds el nord navegues sense rumb. Si no tens un pla, improvises. Si no saps contraargumentar, insultes. Tu, si no tens una bona base, una bona brúixola, un bon projecte, i ganes d’argumentar, vas perdut!. I els que t’envolten, t’observen preocupats, i algunes vegades perplexos o confosos.

Fa unes setmanes parlava amb un murcià que defensava la independència de Catalunya i les iniciatives de Puigdemont. D’aquest murcià podria dir que és un ignorant. «Ni el passat de Catalunya, ens permet clarament imaginar-la desvinculada d’Espanya. Ni ens resulta fàcil pensar que serà més rica, si s’independitza». D’aquest murcià no puc dir que navegui sense rumb, ni que improvisi quan actua, ni que insulti quan parla. No puc dir això, però puc dir, que en aquest tema, li falta fonament, coneixement, o base.

Tot i que del procés i de molts processistes és podria dir més o menys això. Part de la flota està virant... El pla que tenien per conquerir el cel, ja no els serveix. Els independentistes de Torra no viren. El president Torra, no raona, contraataca.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat