Publicitat
Cartes al Director · 3 de Febrer de 2017. 17:19h.

Tants anys... tants llops... tants sacrificis...

Després de la situació de tensió, incertesa i malestar viscuda pels treballadors i treballadores de la Clínica del Vallès durant aquest últim any 2016, com a conseqüència de la pèrdua del concert amb el Catsalut, volem fer ressò del següent: gràcies als esforços, a la lluita i a la persistència de tots els treballadors, del comitè d’empresa de la Clínica del Vallès, i amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat, es va aconseguir minimitzar l’impacte sobre part dels treballadors afectats, reubicant els mateixos. L’empresa QuironSalud es va estalviar milers d’euros de l’ERO, el qual en principi amenaçava els llocs de treball de 100 persones, i que finalment no es va portar a terme.

L’empresa QuironSalud va demanar als treballadors sacrifici; aquest sacrifici es veu plasmat en la congelació salarial des de l’any 2009, pèrdua de millores socials, precarietat laboral i angoixa pel possible tancament de la Clínica. Ara bé, el moment de negociar el nostre conveni, conveni propi de Clínica de Sabadell S.L, pretenen un augment de 0. L’argument que utilitzen per justificar-ho és que han perdut el concert del CatSalut. Quan teníem el concert amb el CatSalut, l’argument de l’empresa era que no teníem prou percentatge d’activitat com per assolir el conveni de la xarxa pública, el qual és superior. El passat mes de novembre es va signar el conveni de sector de clíniques privades amb un augment del 2,5% i nosaltres continuem amb augment de 0.

On és l’engany? O la trampa? Abans teníem el concert i demanaven sacrifici i congelaven sous... ara no tenim el concert i seguim amb el mateix? Segueixen utilitzant la por per fer-nos fer el que volen i dividir-nos per no tenir la força necessària. Sempre amb la por... que ve el llop...que ve el llop. Tants anys... tants llops... tants sacrificis...?

0 Comentaris

Publicitat