Publicitat
Cartes al Director · 24 d'Octubre de 2018. 10:39h.

Un nen jugant amb pistoles carregades

Martín Martínez Martínez

Antonio Franco. “Un Nen Jugant amb Pistoles Carregades”. Aquest títol ja ens fa pensar en la necessitat que tenen els nens d’experimentar, sense calcular els riscos: Es cremen amb el foc, es tallen amb les tisores, i diuen el que no toca quan es deixen anar.

El títol ens fa pensar que els nens es poden fer mal i ens poden cremar la cas, per això els deixem que toquin, però, apartem les coses perilloses, i les que es puguin trencar.

La metàfora del senyor Franco, ens fa pensar en la infància més o menys irresponsable i en la irresponsabilitat de determinats adults, més o menys perillosa i detestable.

Dit això, ressalto el que diu el periodista esmentat: Necessitem un president que sàpiga governar. Que gesticuli menys i sigui més estratègic. Que no flirtegi amb els violents. I que accepti que els seus plantejaments no tenen la base social necessària. (...)
I acabo amb les paraules dirigides als radicals pe un membre d’ERC: “Qui promet dreceres, o és un ingenu o ens enganya”. (...).

Tot això, ho escric per criticar, la debilitat del raonament i la irresponsabilitat dels que critiquen el realisme dels actuals líders d’ERC.

 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat