Publicitat
Cartes al Director · 21 de Maig de 2018. 11:46h.

Un pas i anem tots cap a l'abisme. TV3 també

Martín Martínez

Una glopada, si estàs bevent. Una xuclada, si estàs fumant. Una netejada d’ulleres, si en portes. I si no comptes fins a 10, abans d’actuar!. (..). Molt important, no precipitar-se. Sovint, els que es precipiten, s’equivoquen i alguns s’enfonsen. Tenim molts exemples!. Si abans d’actuar, fas una pausa, les decisions són més ajustades. Per aquest motiu es diu, que no s’ha de legislar en calent, que les eleccions han d’estar precedides d’ unes hores de reflexió i que abans de fer certes coses, has d’anar primer a veure el jutge.

La meditació és important, si es vol una resposta racional. En canvi, si es vol un resposta emocional, sobra!. I cal que la tensió augmenti, i que la temperatura pugi. (..). Puigdemont vol això. Vol mantenir viva la flama del procés. No desitja la reflexió. El que desitja es provocar, buscant la reacció de l’estat. Per aprofitar-la, per encendre els ànims dels seus, amb un relat molt esquemàtic: “Votar és democràtic, l’1 d’octubre ens van colpejar, l’estat vol humiliar-nos!”.

Puigdemont, no vol que la tensió baixi. La designació del Sr Torra ho demostra. Si aviat hi ha eleccions, ell no vol que s’analitzin els fets, ell vol un estat amb moltes etiquetes negatives enganxades, i ben visibles: “No ens deixa votar!. Ens empresona!. Ens controla!.” Això és el que hi ha!. Això és el que tenim!. El periodista Lluís Foix, deia recentment el següent: “De moment, tot es mou en l’àmbit de la retòrica, però, un pas més i anem tots cap l’abisme”. TV3, També!. (...).

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat