Cartes al Director · 16 de Març de 2022. 09:52h.

Vaga docent indocent

David Rabadà i Vives

Els docents del nostre país estan en vaga, i no per un sou millor, sinó per la qualitat educativa del teu nadó. Els professors fan més hores de burocràcia i reunions que no pas fer bones classes. El Departament vol que els docents facin més paperassa en detriment d'ensenyar millor als vostres fills i filles, amb la paradoxa que els docents ja fan més hores de mitjana que els de l'OCDE.

Les rebaixes del currículum que el Departament decreta estan matant l'ascensor social que l'escola ha d'impulsar. Tot pare i mare vol que els seus descendents, i amb bons coneixements, assoleixin un bon futur laboral i personal, però en González. C. ha dit que NO a tots els reclams d'aquesta vaga, i tot això davant de més de 30.000 docents al carrer fent vaga. En aquest cas cal que més gent, progenitors inclosos, se sensibilitzin amb l'objectiu de la transmissió de coneixements.

El conseller vol imposar el projecte del COS ÚNIC, és a dir, que els professors especialistes de Secundària facin classes als nadons de Primària, i els de Primària als adolescents de Secundària. Vet aquí la reducció de currículums, l'educació per àmbits, els projectes, el canvi de calendari a setembre i la fi dels especialistes. Tot plegat una estafa per als nostres estudiants i famílies, on també els pares haurien de venir a la vaga sense pretendre que els nostres instituts esdevinguin un aparcament d'adolescents.

Un bon docent cal que defensi la transmissió de coneixements i que abandoni l'escola de festes i "coure castanyes" per tenir a pares, mares i alumnes contents. Fer canviar les coses, no significa cremar la llar. Fem que el Departament no dinamiti amb unes falles valencianes la professió docent.

 

David Rabadà

Professor de Ciències Geològiques. INS Bruguers de Gavà

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat