Publicitat
La Punteta · 4 de Febrer de 2019. 09:46h.

JAUME BARÓ I QUERALT

Advocat i Director de Seguretat

A qui l'importa?

Arrel del Decret que el Govern la Generalitat va aprovar el passat dimarts en el Consell Executiu, dues empreses multinacionals com són Uber i Cabify han cessat la seva activitat professional a la ciutat de Barcelona. No és el moment d’entrar en el debat entre el taxi i el VTC, si no de centrar-se en el per què un govern que no governa quan té l’ocasió de fer-ho és per prendre una mesura que directament a suposa’t la presentació de tres EREs que afecten prop de 3.000 treballadors. Molt curiós va ser la declaració del Conseller Calvet demanant “que l’Estat legisli de nou”. No havien queda’t que volien el màxim autogovern? Què eren una República? Tinc la sensació de què això és com el del fill que es vol emancipar dels pares, marxar de casa però que li facin el menjar, la bugada i li paguin el lloguer...

 

En un moment en el qual a Catalunya la creació de llocs de treball a l’any 2018 va ser el 90 % de llocs de feina del sector públic, com espera el govern de la Generalitat que pugui funcionar l’economia catalana? Cada cop més, hi ha una destrucció de llocs de treball del sector privat, i un increment públic, no cal ser un geni per veure que la situació és econòmicament insostenible. El diner privat manté el funcionament públic, de calaix, però tinc la sensació que creuen que el diner brota dels arbres, què fàcil és gastar diners quan no són teus!!!! Arribats. A aquest punt seria interessat saber quines quantitats han mogut Uber i Cabify a Catalunya el darrera any, en forma d’impostos directes i indirectes.

 

Però arribats a aquest punt, a qui l’importa? És evident que al Govern de la Generalitat no gaire... Mentre tinguem un Govern amb una única obsessió política i cap de gestió pública, poc a poc Catalunya anirà perdent pistonada a nivell econòmic, oi President i Conseller?

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mesetario, Meseta, 05/02/2019 - 17:17

Molt curiós va ser la declaració del Conseller Calvet demanant “que l’Estat legisli de nou”.

Coño, Jaume Baró i Queralt, ¿es eso verdad?
Entonces, ¿a qué espara Torra para echar del gobierno al Consejero Calvet? ¿A qué esperan la CUP y la ANC para exigir su dimisión?

#1 Rosa, Bcn, 04/02/2019 - 11:51

Solo les interesa el gobierno de sus salarios, por eso se lo aumentarón un 5%, Cataluña y los catalanes les importa un pito, y cuando les piden explicaciones de su incompetencia la culpa de Madrid, Cataluña tiene competencias (sin saltarse las leyes) para desarrollar la ley fiscal, pero no lo hace, mejor decir la culpa de Madrid.