La Punteta · 13 d'Abril de 2013. 23:59h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

Albiol és innocent

Cartell en una comunitat de veïns a Badalona

Es una putada per a tots els qui el volen veure fora -inclosa la beautiful people de Badalona- però entre les picabaralles de l'oposició i el judici per racisme, Xavier García Albiol deu tenir la reelecció més a la vora que mai. I això que la seva gestió, farcida d'escàndols, no és per tirar coets.

La veritat és que les negociacions de l'oposició per fer-lo fora han estat dignes d'un serial de TV3. Fins i tot les ganivetades entre ells. Els d'Iniciativa no han volgut aliar-se al final amb un imputat com Ferran Falcó perquè són la puresa personificada. I els socialistes molt criticar la corrupció de CiU, però amb Jordi Serra el van tenir de tinent d'alcalde entre el 2007 i el 2011.

Una altra cosa és que algun jutge decideixi d'una vegada si a Ferran Falcó se li ha d'obrir judici oral o no pel cas Adigsa perquè el pobre fa un munt d'anys que arrossega la llufa. Jo mateix li vaig demanar la dimissió quan Pujol encara era president. Imaginin-se si en fa temps.

Pel que fa a Jordi Serra en política no se sap mai, però jo diria que està amortitzadíssim i ell és l'únic que no ho sap. El nivell dels alcaldes socialistes de Badalona ha anat baixant amb el temps des que van haver de fer el relleu forçat de Joan Blanch perquè Maite Arqué -reconvenientment recol·locada al Senat-, tampoc no era per tocar campanes.

Però, tornant a Albiol, avui podria reproduir gairebé fil per randa un article antic i això que era del juny del 2011. Quan va començar tota la polèmica pels fulletons presumptament racistes de l'ara alcalde de Badalona. Això vol dir que, malauradament, no ha passat de moda.

No es pensin, Pla ja deia que plagiar-se a si mateix té molt de mèrit. Al capdavall a ell el van enxampant fent-ho encara que després l'hi van perdonar. Potser sense aquesta relliscada no hagués esdevingut el que va esdevenir perquè els de La Publicitat el van acabar enviant per tota Europa.

Perquè ara resulta que el titular del jutjat d'instrucció número dos de Barcelona -espero que per no comprometre la seva independència judicial no sigui de la progressista Jueces para la Democracia- ha decidit obrir judici a instàncies del fiscal i l'acusació particular de Sos Racisme.

Però si tots ells es molesten a anar al barri de Sant Roc de Badalona, per exemple, veuran que en alguna comunitat de veïns hi ha el mateix cartell que va posar Xavier García Albiol en el fulletó de la polèmica. Jo ho he fet i prometo que la foto que encapçala aquest article és autèntica. El problema no és Albiol, el problema és que en aquest país ens l'agafem amb paper de fumar.

Però, a més, a ell se li té ganes. Ho té tot a favor: és del PP, sector dur i alcalde contra pronòstic de la tercera ciutat de Catalunya. A aquest pas, el jutge, el fiscal, els de Sos Racisme i els d'ICV el faran alcalde amb majoria absoluta.

 

 

Si em busques em trobaràs:

 

https://twitter.com/xriusenoticieshttp://www.facebook.com/xriusenoticieshttp://www.contralabarcelonaprogre.cat

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Terrasense, Terrassa, 14/04/2013 - 11:56

Faltan muchos Albiols en las ciudades catalanas ,y menos hipócritas en el poder