Publicitat
La Punteta · 16 de Novembre de 2018. 10:45h.

DANIEL BOIRA

Anar-se'n a dormir content

Aquest passat dilluns el director de TV3, Vicent Sanchis, va ser convidat a RAC1 per comentar, entre d'altres coses, l'"entrevista" a Inés Arrimadas. Sabem que no se'n va anar a dormir content. No sabem si va poder dormir.

Pel que s'ha publicat, una audiència discreta. El 'poble de Catalunya' no estava especialment motivat per acudir a l'acte i, per suposat, no es tractava d'un event 'de precepte' per la parròquia.

Vull dir, abans de res, que TV3 fa uns programes d'una indubtable qualitat; però també és cert, com ha dit el Bernat Dedéu, que s'ha convertit en una Conselleria més.  I el poble fidel sap quan ha d'acudir a les cites de precepte. Això sí, si ets dels que destrossa l'entrada de la vivenda del jutge Llarena o dels que van als events de l'ANC amb música en directe com el del passat 4 de novembre a Cervelló; reps una infusió psico-somàtica de tal magnitud que pots quedar exempte durant dos mesos -més, no- de les convocatòries setmanals preceptives de 'la nostra'.

Tornant a l'"entrevista" de diumenge. En un moment donat el Sr. Sanchis treu un dels temes del moment: les visites a les presons i ens recorda que fins i tot la màxima evangèlica és ben explícita. Cert. Però tinc la sensació que per molta gent del nostre entorn existeixen presons i presos des de fa tot just un any; i la màxima comentada en té més de dos mil.

Sobre l'exili no puc opinar perquè no sóc un entès; però penso que estem davant el primer exili de la història antiga, moderna i contemporània, amb set exiliats.

Als últims minuts del programa es veia que el Sr. Sanchis anava preparat amb material gr‡fic i tot -parlarien de la seva TV3- per apretar la Sra. Arrimadas tan com pogués, i van acabar sent un infern per ell, demanant el temps i a punt de caure per KO tècnic.

Difícilment podria anar-se'n a dormir content. Esperem que pogués dormir, si més no, una estona.

Daniel Boira

 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sergi, bcn, 29/11/2018 - 06:40

No son exiliados. Son fugados de la justicia. La entrevista fue vergonzosa. Era la entrevista de la líder de ciudadanos y el aspirante de ERC. Ya ni disimulan su sectarismo.

#1 botifler1914, Sinitaca, 16/11/2018 - 12:34

Es cierto que una de las obras de misericordia corporales es visitar a los presos, no especifica si politicos, pero presos los ha habido siempre y ningunos tan visitados como los nuestros.
La gula es un pecado también.