Publicitat
La Punteta · 10 de Juny de 2015. 12:07h.

MERITXELL BORRÀS

Meritxell Borràs

Benvinguts al futur

Convergència és un instrument de progrés i de futur per Catalunya i la seva ciutadania. La victòria assolida a les eleccions municipals del 24 de maig evidencia que una gran part del país confia en els 3.300 regidors i regidores de Convergència i Unió per liderar projectes que millorin la vida de les persones i els seus pobles, viles i ciutats.

Constatem la necessitat de fer canvis per ser la veu de moltes més persones. Malgrat la confiança que se’ns ha dipositat, aquestes eleccions també han evidenciat que ens manca capacitat per arribar a una part de la ciutadania. En conseqüència, ara més que mai hem d’escoltar les opinions de tothom per seguir sent el que sempre ha estat Convergència, un eina al servei del progrés i el benestar dels catalans i catalanes.

Volem fer un pas definitiu perquè Catalunya només pot progressar si pot decidir per ella mateixa. Els últims anys hem hagut de destinar molts esforços per suplir els incompliments de l’Estat, en comptes d’invertir-los en fer progressar el país. Ens han fet evident que l’únic projecte constructiu, positiu i de canvi real és decidir per nosaltres mateixos. Per tant, ens pertoca ser conscients que ens trobem en un punt de no retorn on tenim la responsabilitat d’optar pel futur que significa construir un Estat o per confiar el nostre destí en mans d’un Estat que ha renunciat a representar-nos.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 unborreguuu, de poble, 14/06/2015 - 10:16

suposo que amb aquest article no voldrà dir que en el futur enlloc del 3% passarem al 5%??? DEU MEU DESDE EL 24M EL QUE HEM DE LLEGIR PER PART DELS INTEGRANTS DE CIU ......populisme del buenu , bonitu i baratuuu ....

#7 Carlos Gomez, Bcn, 13/06/2015 - 13:39

Que no pretengui vincular el seu futur, ni el dels seus amb el de la ciutadania.
Que deixin d´una vegada al demes equivocarse sols, sense cap ajuda.

#6 narcisa, indpendència i indpendènCiU, 11/06/2015 - 13:59

ostres, tu, l'exculpadora ofiCiUal de totes les Sempre Molto Onorevole Famiglie (i no parlo únicament del Molt Honorable Xoriço, la Secallona i els seus Set Magnífics Pernils).

#5 Ericus, Bcn, 11/06/2015 - 12:08

Es más sencillo: habéis perdido la centralidad, el pal de paller que hacía que os votaran de todos lados. La fuga de votos crecerá aún más a medida que os acerquéis al límite. Y en ese límite sólo ganan los extremos. De nada.

#4 Ramon, Barcelona, 11/06/2015 - 08:37

Respectuosament, Sra. Borras, li hauria de dir que ja hauria de plegar. El seu discurs és demodé, antic i tronat. Ja no cola venint d'un partit paradigma de la corrupción.