Publicitat
La Punteta · 14 de Desembre de 2018. 07:19h.

DANIEL BOIRA

Bones notícies!

Oi que vosaltres, pares i mares de família busqueu el millor pels vostres fills i feu l'esforç que calgui per aconseguir-ho? És clar, nosaltres arribem fins on arribem i potser tampoc disposem de gaire temps.

Tranquils! Per fi! Després de mesos i setmanes de notícies poc engrescadores o fins i tot dolentes... Tard o d'hora ens havia d'arribar. Ens ho mereixíem. Tant de patiment, tanta humiliació, i sí, per què no dir-ho, tanta esclavitud i opressió! Per fi, el nostre president, el de tots els catalans, ens ha dut bones notícies! ... d'Eslovènia (??!) No sé perquè ha hagut d'anar tan lluny, però tan se val; la qüestió és que ho ha trobat, i això sembla del tot definitiu. Potser ell disposa de més temps que nosaltres per tot això.

La veritat, jo esperava que ho anunciés des del balcó de la Generalitat; no és això el que s'acostuma a fer en ocasions tan especials? Ho feia des de no sé quin país, però l'important és que la notícia era de les bones, de debò: "La solució als nostres problemes és 'La Via Eslovena'" (??!) Em sonava d'alguna cosa 'la via catalana'; però imagino es tracta d'una altra història. Sí. S'ha guanyat el sou!

Per sort allà mateix hi havia un senyor que semblava molt important que va posar negre sobre blanc: "El tram que ens queda, no ens enganyem, serà dramàtic. Ha arribat el moment de pagar el preu, injust, però alt de la nostra llibertat."

No vaig poder reprimir un exabrupte espontani. Després em vaig quedar mut. Vaig empassar saliva. El moment semblava solemne, trascendent. Com estem parlant de coses serioses i importants vaig preguntar a un amic que està més informat que jo en aquestes solemnitats dels darrers anys. Ell em deia que aquest senyor és molt espabilat perquè ell és fora i la batussa serà a casa nostra, als nostres carrers.

El meu amic continuava. Això vol dir que hi haurà morts i ferits. A Eslovènia hi va haver més de 60 morts i uns 300 ferits quan van aconseguir la independència de Sèrbia. Jo reconec que sóc una mica ‘pringat’ i força ignorant; però això de Sèrbia em sonava a rotllo molt ‘xungo’.

De cop em va venir al cap que ara muntaran una altra web tipus "www.ViaEslovenaAItaca.cat". Allà t'hi podràs inscriure; aquesta vegada sense pagar res, gratis; i, a més, oberta a tothom; no només separatistes, hi cap tothom: punkies, lliurepensadors, chonis, pensionistes, pericos, etc. Hi haurà una mena de sorteig per saber qui 'pilla' i està entre els escollits. La recompensa està assegurada: el Paradís o unes ferides de guerra de les que tothom estarà més que cofoi.


Però com tot, resulta que després de 24 hores han començat a matisar la bona notícia i hi ha possibilitats de que tot quedi en res.


Cagun dena!!!

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Eslovenia, Yugoslavia y España, Balcanes, 25/12/2018 - 02:28

En Cataluña:
A) Tienes que añadir la mitad del CENSO ELECTORAL para conseguir un 88% de apoyo a la independencia.
B) Ningún país apoya su inde. Ni el zopenco de Maduro.
C) España existe como tal desde el siglo XVI.
D) Lo que pasó entre serbios, croatas y mulsumanes es inimaginable en el resto de España. En la Cataluña independiente, quizás.

#2 Eslovenia, Yugoslavia y España, Balcanes, 25/12/2018 - 02:19

¿Por qué se independizó Eslovenia?
A) El 88% por cierto, repito, el OCHENTA Y OCHO POR CIENTO del censo electoral votó independencia.
B) Otros países apoyaban la independencia Eslovena (Alemania).
C) Los eslovenos tenían armas.
D) Yugoslavia existía desde hacía solo 70 años.
E) El resto de yugoslavos empezaron a guerrear y exterminates en

#1 pepe, andorra, 14/12/2018 - 15:11

poco me importa, mis hijos no se educan en esas escuelas de odio hacia España q hay en la region española de Cataluña, desde aqui invito a todos los q puedan a largarse de Cataluña lo antes posible, despues, sera muy tarde pq ya ha empezado la cuenta atras y aunque no es imposible, va a ser muy difícil desactivar el petardazo q va a pegar todo.

#1.1 Niji, Mars, 19/12/2018 - 00:47

si hubiera dinero le aseguro muchos ya lo habríamos hecho

no estamos tan forrados como los "auto-exiliados" (e si tus ingresos provienen de la industria turística, RIP)