La Punteta · 21 d'Octubre de 2013. 22:13h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

Campanya de franc per a Albert Rivera

Albert Rivera

Albert Rivera no caldrà que faci campanya a les properes eleccions perquè ja li estan fent el diari Ara, El Periódico i TV3. L'Ara titulava dijous passat, -era el tema de portada- que la Sindicatura investiga Ciutadans perquè té una fundació a Madrid.

El Periódico publica avui dilluns que Ciutadans gira a la dreta i de TV3 no en puc parlar perquè darrerament sóc com el fiscal Fungairiño, aquell que va comparèixer en la comissió parlamentària de l'11-M i va dir que només mirava la BBC. Però m'ho imagino.

Tant se val. Si de debò hi ha delicte qui ha d'investigar no és la Sindicatura, sinó directament el fiscal. Al capdavall, tothom sap que els partits fan servir les fundacions com a via de finançament. Les fundacions han estat tan opaques que només cal pensar en el cas Palau, que va néixer en una fundació.

I si el problema és que està a Madrid cal recordar que Lluís Llach també té la seva fundació a la capital com va reconèixer el propi cantant en una entrevista a Els Matins de TV3 el 3 de març del 2011.
 
No cal dir, tanmateix, que Ciutadans ha de ser objecte de crítica com qualsevol altre partit. Només faltaria. Personalment em sembla un disbarat que surti el seu portaveu i digui que a Catalunya hi ha "violència política" com si això fos la vigília del III Reich.

Però no estic segur que la vehemència d'alguns mitjans contra aquesta formació en ple procés sobiranista sigui neutral. Entre d'altres raons perquè les informacions coincideixen amb unes expectatives a l'alça tant al Parlament com a l'Ajuntament de Barcelona: de nou a 12 o 13 diputats i de zero a 4 regidors, segons les darreres enquestes.

Si realment no hi ha res, li estan fent una promoció de franc a Albert Rivera. A les properes eleccions no cal que baixi de l'autobús. Entre uns i altres, campanya de franc. Tot plegat només fa que reforçar-lo.

És una putada per als que som partidaris de la independència -ho tornaré a dir abans no m'acusin de botifler per fer un article com aquest-, però Rivera està fent forat entre l'electorat del PSC i sobretot del PPC. La llàstima és que en el sector sobiranista no hi hagi més paios com ell.

 

 

També a:

 

Web personal: http://www.xavierrius.cat/

Elogis: http://www.xavierrius.cat/Elogis_xavier_rius

Insults: http://www.xavierrius.cat/insults

Twitter: https://twitter.com/xriusenoticiesFacebook: http://www.facebook.com/xriusenoticiesPublicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#35 win_win, ., 24/10/2013 - 00:37

La suma de diputats independentistes no fa mes que augmentar, Rivera nomes pren vots als unionistes. I aixo es realment bo, els vots dels partits espanyols PP, PSOE passen a un partit genuinament catala.

#34 quel, bcn, 23/10/2013 - 20:55

Per a ser independents,cal que el PP i el PSOE siguin extraparlamentaris,al nivell del Partido de la Marihuana. Per això ens interessa que C's aglutini tot l'espanyolisme català.Són un partit català i no una sucursal,i mai podran tenir majoria ni torrats de ratafia amb Fino La Ina.

#33 ep, Rius, ., 23/10/2013 - 13:37

Per què no parles també de la campanya de franc que vosaltres els vareu fer quan no els coneixia ningú i tocava desgastar com fos els partits del tripartit?

#32 anti-amargats, Cat, 23/10/2013 - 11:37

Aquest que signa com a "Kropòfil" em fa gràcia. El pobre és un amargat i un maníac de l'anticatalanisme que li ha tocat viure a una ciutat tant catalana com Vic (encara com no escriu Vich com feien els seus avantpassats). Almenys tindrà el consol de poder votar l'Anglada, un altre dels seus.

#31 Seguiu, seciu, 23/10/2013 - 10:33

A mi me encanta que los independentistas ataquen a C's (y mucho más si son ataques con argumentos fabulados). Lo que me jodería es que utilizaran a C's como a los tontos útiles del PSC.

#31.1 quel, bcn, 23/10/2013 - 20:58

Os queremos a C's porque sois catalanes.Y en el nuevo Estado catalán necesitamos partidos catalanes.Por favor: ayudarnos a echar el PP y el PSOE de Cataluña.Luego,en el Parlament todos los partidos serán nacionales.