Publicitat
La Punteta · 10 de Juliol de 2010. 23:46h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

Carretero ressuscita

És esquerp amb els mitjans i fa sempre cara de mala llet, però almenys pronuncia discursos coherents. Joan Carretero pot tenir molts defectes -me'n consta algun-, però ahir va dir dues veritats a la III Assemblea de Reagrupament: primera, a menys de tres mesos de les eleccions  -dos perquè a l'agost no penca ni déu- l'independentisme ha de posar fil a l'agulla si vol tenir cap opció a les properes eleccions al Parlament.

I dos, malgrat la crisi viscuda durant les últimes setmanes, Reagrupament és l'única formació amb cara i ulls de tot el sobiranisme extraparlamentari: els únics capaços d'omplir tres cops el Palau de Congressos de Barcelona. La resta són xiringuitos, capelletes i projectes virtuals.

Carretero encara té un altre avantatge respecte a l'independentisme friki: almenys sembla un senyor un país on un paio sense corbata va arribar a conseller. Llàstima que l'efecte Reagrupament s'hagi diluït. Ja ho diu Alberto Moravia a 1934: "tira més un pèl de dona que cent parelles de bous".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Salvador, Barna, 11/07/2010 - 17:00

el ciutadà Rius em recorda el rellotge de l'acudit de l'Eugeni, que uns dies era bo i altres era de xapa, xapa buena però xapa.
Quin serà el proper comentari sobre Carretero?
Que és alcoòlic? Gay? soci del Madrid?

#6 Anna, Seu d'Urgell, 11/07/2010 - 12:54

En Carretero va dir ahir dues veritats i algunes mentides: Farem llistes obertes, diem no al nepotisme, tots els que som a les llistes marxarem si cal ... seria per riure si no estigués la independència del meu país en joc.

#5 independentista i d'esquerres, Cat, 11/07/2010 - 11:37

Els de Reagrupament són uns impresentables

#4 Javi, Barcelona, 11/07/2010 - 07:36

Este articulito parece escrito por una víctima de la Logse. ¿Qué edad tiene usted señor Rius?

#3 francesc, terrassa, 11/07/2010 - 02:21

Sr. Rius no sé a què juga vostè, però els malabars intrigants que hi ha entre el seu cinisme i el seu florentinisme em comencen a fer feredat. Omplir amb 1300 desesperats una sala, fa de Carretero un element menys psicòpata i malvolent?