Publicitat
La Punteta · 26 de Setembre de 2019. 07:14h.

DANIEL BOIRA

Ciutadans de Catalunya

Després d’unes primeres hores de desconcert i de protestes, ara ja sabem, per boca del nostre MHP, que els ciutadans que han estat detinguts aquest passat dilluns per la Guardia Civil eren ciutadans compromesos. Tots ho volem ser i volem arribar a aquest nivell de compromís que demana el MHP.

Perquè jo, m’avergonyeix dir-ho, però no puc mentir, tinc la certesa que la policia no vindrà a buscar-me de matinada. Sé que sóc una excepció en aquest país nostre oprimit i perseguit.

Jo demano, si us plau, i estic segur que no seré l’únic, que el nostre govern habiliti una pàgina web, per exemple que pengi de la Conselleria d’Interior, amb un tutorial on s’expliqui bé com poder fer a casa nostra aquests mateixos productes que elaboraven els nostres conciutadans modèlics.

I, si és possible, i es confirmen les investigacions, voldria que el manual no fos d’AlQaeda; jo vull un tutorial català. O és que nosaltres no tenim gent prou capacitada que necessitem recórrer als manuals d’AlQaeda per poder fabricar un producte ben acabat i ben eficaç?

Aquesta situació m’ha recordat d’altres notables ciutadans, compromesos també, com el periodista de la nostra Jair D. que en alguna ocasió ha manifestat que si volem ser lliures algú haura de morir (més o menys). Ja hi som més a prop, Jair? No poso en dubte, tot i que a tu encara no t’han vingut a buscar de matinada, que ja sigui al teu pis o a la segona residència o a algun local que hagis llogat, també dones exemple elaborant algun d’aquests productes.

Quedaria molt decebut si no fos així, Jair; no vull ni pensar que el teu pensament-desig només sigui de boquilla i no estiguis realment implicat i compromés. Per què no dediques un dels teus programes; o més d’un si cal, a explicar amb calma i detall com podem fabricar aquests productes a casa nostra? T’assegures el ministeri de l’Interior quan el company Graupera dirigeixi amb ma ferma (“jo vull al president de la República Catalana intransigent, … paramilitar, … feroç” deia fa uns anys el nostre MHP) la nostra república.

Sé que sóc una excepció en aquest país nostre oprimit i perseguit. Mai més humiliats. Tossudament alçats!!

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pepe, Alacant, 29/09/2019 - 13:19

Quien no conoce, o no quiere conocer, su historia, está condenado a repetirla. Las veces que los que se creen dueños de Cataluña, han intentado separarse de España, (incluso con aliados poderosos), ha terminado en un desastre colectivo. Ser persistente es una virtud, ser tozudo, una estupidez.

#2.1 pepe, andorra, 04/10/2019 - 14:06

otra teoría es q mientras estamos entretenidos con chorradas de estas, el señor feudal se lleva la pasta a través de la ayuda internacional, de inflar los presupuestos, de regalar dinero a las cajas por manifiesta incompetencia o como llevarse el dinero de los cursos de formación de parados, q esa es otra. Es la distracción mientras te roban.

#1 botifler1914, Sinitaca, 26/09/2019 - 16:48

Habla usted de fabricar ratafia?