Publicitat
La Punteta · 16 de Febrer de 2017. 13:17h.

MARTÍN MARTÍNEZ MARTÍNEZ

premsa i educacio

Els errors de Mas

Mas ha comès molts errors. Jo solament esmentaré dos: Ha sobrevalorat la importància de les manifestacions. I ha subestimat  la força de l’estat.

Molts catalans no hi estem d’acord ni amb els seus plans, ni amb els seus fets, ni amb les seves paraules.  D’ells s’han arribat a dir moltes coses. Hi ha una que potser no oblidaré mai, pel seu contingut i per la seva fonètica: “Un president utòpic, distòpic i entròpic”. Utòpic, per tenir desitjos irrealitzable.  Distòpic,   perquè dins de la constitució les seves pretensions no tenen cabuda. I entròpic, perquè la seva desobediència, conduïa al màxim desordre.

Es diu que a Mas se li jutja per posar les urnes. Però, no és veritat. Se li jutja per desobeir!.  Sembla veritat que les va posar amb la tolerància  del govern central.  I també sembla veritat que si la nit de 9-N,  no s’hagués exhibit al davant de la premsa internacional, assumint el protagonisme, no estaria passant el que està passant. Ell ara diu que no va desobeir, però, aquella nit va exhibir la seva desobediència. I Aquella nit el govern central es va sentit provocat.

 Tot i així, m’ha semblat, que molta gent pensa que el Tribunal Constitucional no hauria d’inhabilitar-lo. Molta gent del carrer pensa això. I molta gent de les “zones altes”, també.  Per exemple: La vicepresidenta del TC.  O el director de LaVanguardia.

3 Comentaris

Publicitat
#3 Yo, Barna, 16/02/2017 - 23:15

Ya me lo imagino. Vosotros queréis que a Mas se le de más. Y si no más, si más fuerte. Me equivoco?

#2 botifler1914, Sinitaca, 16/02/2017 - 17:26

Peor, mucho peor es no hacer nada, si lo dejas impune ya has perdido la batalla. Me parece muy bien que el Sr. conde lo conozca y tenga su, subvencionada, opinión, pero no hemos de dejar que crezcan más los enanos, ya hemos perdido 20 años.

#1 Manolo, Barcelona, 16/02/2017 - 16:23

Lo que piensa el director de La Vanguardia y los medios subvencionados del Sr Conde, lo sabemos todos Quizás es por ello que pierden dinero y lectores