La Punteta · 9 de Juliol de 2010. 23:44h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

En defensa de Pere Escobar

Si jo hagués estat Pere Escobar hagués fet el mateix. Parlar de la "selecció dels espanyols" en una ràdio pública és una falta de respecte pels oients de Catalunya Ràdio que poden ser  de CiU o d'ERC però també del PSC, del PPC o d'Iniciativa. Fins i tot de la CUP o de Ciutadans.

Amb franquesa, entre una selecció holandesa i una selecció espanyola en la que almenys jugen set jugadors del Barça prefereixo que guanyi Espanya la final del Mundial encara que ens haguem d'empassar patriotisme espanyol a dojo. Per raons professionals, aquests dies m'he passejat per Castelldefels i Badalona: aixo també és Catalunya encara que sovintegin les banderes espanyoles als balcons.

Al començament del campionat, Puigcercós va dir que la seva selecció preferida era Argentina. Hagués fet un gran favor a l'independentisme si hagués dit: "Jo sóc independentista, però en aquest cas vull que guanyi Espanya". L'independentisme ha d'anar a favor de Catalunya, però no ens en sortirem si només va contra Espanya.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Rosa d'Abril, Barcelona, 10/07/2010 - 22:27

Això per a tu i pel Pedro Escobar aquest: http://ves.cat/ahm7

#8 Tim, Bcn, 10/07/2010 - 21:58

Es como hablar de Alemania, de Francia, pero... del estado español.

#7 LLUC, BARÇA more than a club, 10/07/2010 - 17:59

No entenc aquest article. És la selecció dels espanyols o no? Dels espanyols de Catalunya, de Madrid, de València. En canvi no és la meva selecció, no és la d´un peruà amb residència espanyola, no és la de Cruyff ni la d´Oleguer, ni la d´Iríbar.

#6 Ricard, Reus, 10/07/2010 - 13:56

Al PP de Madrid es presentava l'Alejo i uns quans Catalanets més i x això hauria d recolzar el PP a Md? No diguem simplades x justificar... Ens coharten les llibertats x imperativo... I ara a més, la manera com podem de dir les coses? Vinga vaaaa..

#5 Ramon, Barcelona, 10/07/2010 - 13:13

Solidaritat especial. Que pertanyen a la mateixa espècie, s'entén. Asinina, se sobrentén.