La Punteta · 9 d'Agost de 2010. 08:10h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

En defensa de Sara Carbonero

Portada de la revista Cuore

Ahir vaig comprar El Periódico juntament amb la resta de la premsa -com cada diumenge- i em van regalar una revista que obeeix al nom de Cuore. He seguit de lluny el debat sobre Sara Carbonero, sens dubte una de les notíces de l'estiu. Entre d'altres raons perquè no m'interessa el futbol ni la vida sentimental d'Iker Casillas.

Però el que li estan fent a aquesta noia no té nom. La revista en qüestió publicava, en portada i en planes interiors, un reportatge sobre set suposats defectes: que no es depilava les cames, que es mossegava les ungles -també ho fa la meva dona i no em queixo-, que havia repetit sandàlies tres cops, ulleres per culpa del jet lag, que camina geperuda, cames eixarrancades i, compte, que no té cul.

Destijo des d'aquí a la parella -atès al setge mediàtic al que estan sotmesos- tota la felicitat del món.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 robert, bcn, 10/08/2010 - 00:58

Si no tenim famosos catalans per manca d' imaginació almenys no contribuïm a engrandir a tota aquesta xusma de vividors.

#1 Jaume, Sant Feliu de Codines ESPAÑA, 09/08/2010 - 23:49

Totalment d'acord amb el teu comentari.Es lamentable com s'han cebat amb aquesta noia, per molt que sigui famosa i surti amb el Casillas la noia te cara d'estar patint i no es fàcil encaixar tantes critiques i ser el centre de totes les mirades.Complic