Publicitat
La Punteta · 16 de Febrer de 2017. 12:33h.

NATALIA FIGUERAS

Estimem-nos que això és tan bonic!

Sabrem complir el teu somni – va dir el President Puigdemont.

Estimada Muriel, fa un any que no estàs entre nosaltres físicament. Aquests darrers mesos han passat moltes coses entre aquesta gran família, que és Junts Pel Sí. Hi ha alguna cosa en nosaltres d’aquest entorn familiar, de persones que s’aprecien i que treballen per un somni conjunt.  Seguim els teus passos. Som una família que està en pau amb ella mateixa. Hem après a conviure i a compartir tendresa i sensibilitat, entre la gran diversitat. És així com ens respectem els uns als altres. Amb molts matisos, sí, amb un munt de matisos per poder compartir aquest camí  amb tota la sinceritat del món. Sabent, que aquesta, és l’única forma per aconseguir el teu somni, el nostre somni: aconseguir una Catalunya per a les persones, pròspera i lliure.

Aquesta gran família, sense adonar-nos, hem adquirit el teu tarannà. Ens sentim forts; com tu, que sempre has estat una dona forta. Escoltem i aprenem. Som de pensament lliure, vehements quan toca, utilitzant les paraules de forma suau per explicar-nos millor i  a exposar  les idees amb la sensibilitat d’un ésser humà que té il·lusió i que creu en el que explica. Som crítics i defensors del que creiem, no defugim de la discussió; intentant trobar sempre aquest punt comú on la societat estigui còmode i representada. Treballem, treballem  i treballem, seguint el teu lema: “res no ens serà regalat”. Avui, encara ets un dels nostres motors. Només amb aquesta il·lusió ens ho podem exigir tot, ho podem guanyar tot.

Tal com plasma Quim Torra, “anem a totes Muriel, ho saps, ens hi deixarem la pell, però també saps que et trobem molt, molt a faltar”. I com que sabem que vencies la por amb l’esperança, seguim el teu camí: “no és l’economia que canvia el món, sinó la política”.

Natàlia Figueras Pagès

Diputada de Junts Pel Sí.

Partit Demòcrata Europeu Català

4 Comentaris

Publicitat
#4 oscar, barcelona, 21/02/2017 - 09:09

Doncs això estimem-nos...Natalia vols sortir amb mi? Vols ser la meva novia?. Se´t veu molt maca.

#4.1 botifler1914, Sinitaca, 21/02/2017 - 11:33

Si te gustan catetas....

#3 jose ortega zarza, barccelona, 19/02/2017 - 17:05

MENOS MULTAS Y MENOS ACJIMIENTOS.

#1 botifler1914, Sinitaca, 16/02/2017 - 16:04

Alucino con el plantel de Junts xAra, un montón de jovenes florecillas a cual más cursi, absurda y llorona.
De verdad que leer su árticulo causa inmensa verguenza ajena, serenese, aterrice y deje en paz a las meigas.