La Punteta · 22 de Juliol de 2010. 00:00h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

Fantasmes al volant

Dijous passat sortia de treballar i, al semàfor Pau Claris cantonada Ronda de Sant Pere de Barcelona, vaig ensopegar amb un fantasma. A diferència dels fantasmes de veritat no duia cadenes ni vestia llençol. Al contrari, circulava damunt d'una Harley amb la música a tot drap com poden comprovar. Si hi ha una cosa que m'emprenya són els fantasmes a la via pública. Generalment van en cotxe, amb les finestres obertes i música màquina a través dels altaveus. Però, a l'estiu, també n'hi ha que circulen amb moto. A aquests -i als que practiquen la imprudència temerària- sí que els hi haurien de treure tots els punts. L'espai públic hauria de ser sagrat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Javi, Barcelona, 23/07/2010 - 00:35

Pero eso te pasa por vivir en un barrio de killos. Vente a Sant Gervasi y verás que diferencia.

#4 Xavi, Barcelona, 22/07/2010 - 21:12

Al Districte de Sant Andreu també estem encantats. Pel carrer Joan Torras tenim "hordes" de killos i chonis que només saben compartir la música amb els veïns, dia i nit.

#3 Javi, Barcelona, 22/07/2010 - 21:12

A mí me molestan más todos los perros que hay cagándose por ahí o ladrando de noche y de día que escuchar música unos segundos parado en un semáforo. Pero me juego lo que quieras a que el Rius es de los que tiene mascotas en su casa.

#2 JPC, Barcelona, 22/07/2010 - 20:22

La pregunta és: on era la guàrdia urbana per a multar-lo? Possiblement tots estaven multant cotxes mal aparcats però que no molesten ningú.
Javi, la llibertat d'un no ha de molestar la vida d'un altre.

#1 Javi, Barcelona, 22/07/2010 - 19:01

A los que lleven la música alta en la moto o en el coche que les quiten todos los puntos o mejor que los metan en la cárcel directamente. Total ya no vendría de una pérdida más de libertad en Castalunya.