Publicitat
La Punteta · 17 de Juliol de 2017. 11:54h.

JOSEP MARIA ORTA

Josep Maria Orta

L'1-O

L'1-O sembla el resultat d'un partit de futbol on guanya el de casa, el problema és que ara per ara no se sap qui és el de casa.

Mirant el pati més aviat sembla que s'està a la mitja part on les estratègies d'uns i altres sols les saben un reduït cercle de privilegiats davant les quals la gran majoria ens limitem a ser espectadors. En qualsevol cas el primer efecte d'aquesta partida és que els jugadors aquest any es quedaran sense vacances.

Però que els polítics es quedin sense vacances no vol dir que el comú dels mortals els imitem. Veig des del balcó de casa com molta gent va omplint el seu cotxe amb maletes i amb la il·lusió que per fi arriba el dia tant temps esperat, que durant les setmanes vinents tot els hi sortirà rodó, que farà bon temps, que allà on vagin no hi haurà mosquits i que les sorpreses desagradables que sovint passen en aquests viatges aquest any no els hi passaran. Si per molts hi ha alguna cosa sagrada és precisament tant les vacances en si com la il.lusió amb la qual es preparen i que sovint et fan viure els darrers dies de l'activitat laboral amb un núvol.

Les ziga zaga dels polítics durant aquests dies per molts quedaran en un molt segon terme, ja hi haurà temps quan tornem per saber com va la partida que no deixa de ser una manera de dir perquè ja que ni uns ni altres compten amb nosaltres, ja s'ho faran, que no tot en la nostra vida està en la guerra del referèndum. Quan ens posin les cartes sobre la taula ja decidirem.

Mentre jo, com tants altres, els deixem amb les seves picabaralles i a setembre ja ens posarem al dia.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pepe, Alacant, 18/07/2017 - 20:19

La mayoría de la gente quiere que su vida mejore, pero tirarse a una piscina sin saber si habrá agua o no... es otra cosa muy distinta, salvo una minoría minúscula no creo que la mayoría de los catalanes esté interesada en comprobarlo.